FAQ

Et Iris billed er et unikt og individuel billed som tages af dit Iris med et special kamera, som forstørre billedet op mange gange. Det endelige resultat bliver et personligt og unikt kunststykke som vil pryde i ethvert hjem.

Alle farverne og former fanges med dette specielle kamera og dette gøres med stor præcision så resultatet bliver dit helt personlige, unikke og originale billede.

Det unikke i dit Iris er skabt af naturen og dette bevare vi i hele processen, det eneste vi redigere er unaturlig lys indfald og andre mindre forstyrrelser.

For at opnå det bedste resultat uden forstyrrelser og for at sikre de fantastiske farver og den dybde der er i dit Iris, beskære vi øjet i en cirkel og placere det – som udgangspunkt – på en mørk baggrund med det originale og estetiske motiv i fokus.

JA – hvis du går ind på vores booking side og udfylder formularen kontakter vi dig inden for 1 time. Det vil være en fordel hvis du allerede har en dato og tidspunkt i tankerne således vi kan sikre det optimale for dig.

Når vi har taget det første billede får du tildelt et billede-id som du kan bruge til genbestilling. Vi opbevarer dit IRIS-fil i 6 mdr.

Det kan man desværre ikke da billedet er unikt og personligt. Det kan dog lade sig gøre at fortryde købet helt op til 24 timer før ankomst se Handelsbetingelserne her.

Fra vi ankokmmer til dit hjem og til vi er færdige går der ca. 30-60 minutter, det afhænger af hvor mange personer vi skal tage billeder af. For direkte adgang til booking tryk HER!

JA – vores fotografi er helt sikre for dit øje. Vi arbejder med stor sensitivitet og sikre os at dit øje kan slappe helt af.

Det afhænger af om hvor intens de er – vi anbefaler at man tager dem af for bedse resultat.

Ja- det kan man sagtens. Vi kan også lave par billeder med eller uden fusion-effekt og familie billeder med far, mor og børnene.

Det kan være svært at sige men vores anbefaling går på 5 år og opefter. Det kræver et par minutter af konsentration og samarbejde men dette kan være svært når man er et lille og aktivt barn. Du vil helt sikkert være den der er bedste til at vurdere dette og derfor afslår vi aldrig anmodningen hvis vurderingen at dette kan lade sig gøre.

Du kan betale enten med kreditkort eller mobilepay. Det er også en mulighed at dele betalingerne op i flere afdrag hvis man ønsker dette.

Ja – vi kan skrive navn og evt. dato på billedet

Nej – dette er desværre ikke muligt

Så nemt er det

Se video om hvor nemt det er at få sit eget IRIS-billede

Mistet eller fundet et COA kort!

Har du fundet et COA ( Certificate of autheticity) fra Eys print Art bliver vi rigtige glade hvis du vil kontakte os på telefon 40 98 1000 eller kundeservice@eyeprintart.com.

Dette kort er personligt og meget vigtigt for vores kunde og os.

På forhånd mange tak.

Er du kunde i forvejen og har mistet COA kortet bedes du rette henvendelse på kundeservice@eyeprintart.com