Betingelser gældende for handel hos Eye print Art

Når du udfylder formularen, accepterer du de generelle nedenstående betingelser.

Generelle oplysninger

EYE PRINT ART

Kløvermarken 42

9310 Vodskov

Cvr. 2516140

Telefon: 4098 1000

Email: kundeservice@eyeprintart.com

Priser

Hos Eye print Art forbeholder vi os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

Betaling

Eye print Art modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, , MobilePay og Viabill. Betalingen sker umiddelbart efter fotograferingen på dagen.

Alle beløb er i DKK. (Danske kroner) og incl. moms og afgifter. Der tages forbehold for prisfejl og udgåede løsninger.

Med betalingen erklæres der ligeledes at de betingelser der til en hver tid er gældende og fremgår af Handelsbetigelser, Cockiepolitik og privatlivs politik er læst.

Da et Iris billed er defineret som et unikt og kundebestemt produkt, kan vi desværre ikke refundere det købte billede og retten til fortrydelse bortfalder ved betalingen af billedet.

Ophavsret

Alle billeder taget af Eye print Art er ophavsretten tilhørende dem.

Levering

Vi sender til hele Danmark og udlandet efter aftale.

Alle billeder købt hos Eye print Art er fragtfrie og forsikringen er også gratis.

Billedet vil blive leveret til enten den pakkeshop som blev valgt ved bestillingen eller direkte til din privatadresse.

Dine varer sendes med GLS eller special fragtfirma.

OBS: Hvis der ikke er nogen hjemme på leveringstidspunktet, kan billedet afhentes ved nærmest pakkeshop. Dette bliver du orienteret om af fragtmændene. Opstår der problemer, kontakt da venligst kunderservice@eyprintart.com

Der leveres varer alle ugens hverdage. Dit billed vil blive leveret ca 10 – 14  hverdage efter bestillingen. Det afhæger af billedets størrelse.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få billedet, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen.

Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Eye print Art vil dække returneringsomkostninger.

Ved reklamationer bedes du først kontakte os og vedhæfte billeder af skaderne på mailadressen kundeservice@eyeyprintart.com og derefter ved forudgåede aftale sendes billedet til :

Eye print Art

Kløvermarken 42

9310 Vodskov

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg. nr. og konto nr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses til os pr. mail til kundeservice@eyeprintart.com, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelse

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen. 

Eftersom billedet er fremstillet ved foto af kundens IRIS og har et tydeligt personligt præg, bortfalder returneringsretten.

Ved levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, bortfalder fortrydelsesretten.

Det er muligt at fortryde din booking af Eye print Art optil 24 timer før aftalt dato og tidspunkt. Hvis dette ikke opnås ser vi os desværre nødsaget til at opkræve 900 kr. for forgæves kørsel.

Returnering

Hvis billedet, ved ankomst, er beskadiget eller på anden måde defekt bedes du gøre os opmærksom på det straks og send billeder af det skadet til kunderservice@eyeprintart.com

Efterfølgende bedes du sende dit IRIS billede retur sammen med en kopi af fakturaen, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din reklamationsret. Til adressen:  Eye print Art, Kløvermarken 42, 9310 Vodskov.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering og såfremt reklamationen skyldes Eye print Art, returnere vi dine udgifter på portoen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af fakturaen eller maile den ifbm. din reklamation på kundeservice@eyeprintart.com.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Eye print Art. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links.

Har du en klage over et produkt, købt hos os, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kundeservice@eyeprintart.com

Persondatapolitik hos Eye print Art

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Eye print Art.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe et IRIS billede fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Eye print Art indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

        Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.eyeprintart.com er:

EYE PRINT ART

Kløvermarken 42

9310 Vodskov

Cvr. 2516140

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt , som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Pensopay, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. 

Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. 

Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke,  har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os.

Filen med dit IRIS (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af dit eget IRIS billede) vil blive slettet 6 mdr. efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos Aveo A/S , som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Aveo A/S datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandler og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandler behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandler.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandler, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

        At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

        At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed. Deres mail erdt@datatilsynet.dk.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kundeservice@eyeprintart.com

Mistet eller fundet et COA kort!

Har du fundet et COA ( Certificate of autheticity) fra Eys print Art bliver vi rigtige glade hvis du vil kontakte os på telefon 40 98 1000 eller kundeservice@eyeprintart.com.

Dette kort er personligt og meget vigtigt for vores kunde og os.

På forhånd mange tak.

Er du kunde i forvejen og har mistet COA kortet bedes du rette henvendelse på kundeservice@eyeprintart.com