Billede af Fotoplakat

Med det matte speciale fototrykpapir som vi anvender og tilhørende ramme i sort, natur eller hvid, vil det færdige resultat bringe det bedste frem i dit IRIS-billede. Billedet monteres bag et smukt glas med en klar- og renhed som udstråler kvalitet og samhørighed. Samtidig har det en høj UV-resistens og maksimal farvebrillans.

Fås i følgende størrelserne: 40x40cm, 40x60cm, 50x50cm og 30x90cm og er inkl. valgfri ramme: sort, hvid eller natur.

    Reset options
-
+

Yderligere info

Fusionseffekt

Ingen tilvalg, Med fusionseffekt

Originalitets- og kvalitetsgaranti

Dit IRIS i øjet er unikt og der findes ikke to der er ens i hele verden. Derfor er du garanteret et produkt som ingen andre har.

Alle vores produkter lever op til vores krav om at anvende miljøvenlige materialer samt arbejde med de nyeste og bedste teknologier inden for printverden.

Dette står vores producent også inde for som bl.a. har været FSC-certificerede siden 2013 og er ligeledes fuldstændig klimaneutral i både produktion og administration.

Produceret i Tyskland

Vores producent ligger i Køln og har eksisteret i mere end 20 år. De sætter høje standarder til deres produktion og er meget miljøbevidste. De har vundet et utal af priser og er repræsenteret i de fleste af Europas lande.

Ægtehedscertifikat

Når du køber et IRISbillede vil det være påført med sit eget autentisitets id og deraf følger der et Ægtehedscertifikat med(dette findes bag på billedet). Dette certifikat berigtiger dens originalitet og beskriver følgende: Navn på indehaver, Produktions år, Produktions sted, Autentisitets id, Materiale og størrelse. Ud over dette modtager du ligeledes et COA-card i metal så du kan referere til dit billede med det samme ID nr. Kortet kommer i en lækker æske således du kan opbevare det nemt og vil altid have endnu et certifikat som berigtiger dig som ejer af et Eye print Art kunstvæk.

Vi kommer til dig Gratis

Når du har udfyldt formularen på vores hjemmeside, så ringe vi og aftaler hvornår og hvor det passer dig at vi tager

IRIS-billedet/billederne. Det koster altså ikke dig noget at vi kommer til dig, det er helt Gratis. Det skal være nemt og bekvemt at være kunde hos Eye print Art.

Fri fragt og forsikring

Når du handler hos Eye print Art er alle forsendelser og forsikring af billeder gratis også uanset hvilken størrelse du har valgt (op til 100 x 150 cm).

Afhængig af størrelsen sendes det enten direkte til den pakkeshop du har valgt eller direkte hjem til dig med specialkurer.

Bliv kontaktet

Inden for 1 time

Udfyld formularen - Så ringer vi inden for en time og aftaler endeligt.

Vi ringer indenfor vores normale åbningstider. Sender du formularen udenfor vores åbningstider ringer vi naturligvis den næste hverdag. Du kan med fordel have et par datoer og klokkesletter i tankerne således det bliver nemt og bekvemt for dig.

Vær venligst opmærksom på at du kan afbestille denne bookning optil 24 timer før fotosessionen hos dig. Se betingelserne
Når billedet er taget gemmer vi Irisfilen i 180 dage således du har mulighed for at bestille yderlige billeder

Mistet eller fundet et COA kort!

Har du fundet et COA ( Certificate of autheticity) fra Eys print Art bliver vi rigtige glade hvis du vil kontakte os på telefon 40 98 1000 eller kundeservice@eyeprintart.com.

Dette kort er personligt og meget vigtigt for vores kunde og os.

På forhånd mange tak.

Er du kunde i forvejen og har mistet COA kortet bedes du rette henvendelse på kundeservice@eyeprintart.com